Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με μηχάνημα ACTHYDERM στο BODY CARE

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Στην παραδοσιακή μεσοθεραπεία η έγχυση ουσιών πραγματοποιείται με μικρο-ενέσεις στο χόριο και τη χρήση πολύ λεπτών βελονών. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που αντικαθιστά τη χρήση της βελόνας.

Τι επιτυγχάνει η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία;

Στο πρόσωπο η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία εξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος ενώ ταυτόχρονα θρέφει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Επιπλέον βοηθάει στη μείωση ρυτίδων και κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης. Η θεραπεία έχει εξίσου καλά αποτελέσματα  και για κυτταρίτιδα.

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ χρησιμοποιεί συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με κοκτέιλ βιταμινών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του συνδετικού που γεμίζει τα κενά του κολλαγόνου και της ελαστίνης και επειδή συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα. Η βιταμίνη C ενισχύει την ανάπλαση στις κάτω στοιβάδες της επιδερμίδας, αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης και επιπλέον λειτουργεί ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας. Η βιταμίνη Α και το ενζυμο Q10 ρυθμίζουν την αύξηση των επιδερμικών κυττάρων, βοηθούν στην επούλωση του δέρματος και δρουν ως αντιγηραντικοί παράγοντες.

Συστήνονται 4-6 συνεδρίες για εμφανή και καλύτερα αποτελέσματα.

Comments are closed.