Ανθούλλα Σάντη

Η κ. Ανθούλα Σάντη είναι η ιδιοκτήτρια του Iνστιτούτου Body Care από το 1987. Αποφοίτησε από το Beauty Col­lege of Hous­ton, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών το1987 και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες με σκοπό να ενημερωθεί σε ότι αφορά διάφορες θεραπείες ομορφιάς καθώς και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Έχει βραβευτεί πολλές φορές ως μία από τις καλύτερες στον τομέα της και είναι πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί με άλλους συναδέλφους στο χώρο καθώς και με νεαρούς απόφοιτους αισθητικής ομορφιάς και κοσμετολογίας. Στόχος της κ. Σάντη ήταν και είναι να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επιλέγοντας μεθόδους και θεραπείες που δεν περιέχουν ζημιογόνα χημικά και δεν προκαλούν άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες. Στο Ινστιτούτο επίσης χρησιμοποιούνται μηχανήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός που είναι συμβατά και πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ελέγχονται συνεχώς βάσει του Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασφαλείας.

Η κ. Σάντη έχει επίσης εκπαιδευτεί πρόσφατα από τον παγκοσμίου φήμης πλαστικό χειρούργο Dr. Des Fer­nan­des, ο οποίος είναι και ο πρωτοπόρος εμπνευστής και δημιουργός του χειρουργικού roller, που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αξιόλογους χειρούργους και αισθητικούς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία πολλών αισθητικών προβλημάτων και δερματικών παθήσεων. Ο Dr. Des Fer­nan­des είναι επίσης ο ιδρυτής της Env­i­ron και έχει καταφέρει να θεραπεύσει πρόσωπο και σώμα με μοναδικό τρόπο χαρίζοντας στον κόσμο της αισθητικής και κοσμετολογίας την βραβευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης Vit­a­min A καθώς και άλλα φυσικά προϊόντα τα οποία δεν περιέχουν παραβενζοικά ή άλλα χημικά. Ακολουθώντας τις ίδιες γραμμές, το Ινστιτούτο Body Care υπόσχεται πιο εξελιγμένα και μόνιμα αποτελέσματα με αντίστοιχα προϊόντα τα οποία έχουν εγκριθεί από το US Food and Drug Administration.

Η κ. Σάντη διατηρεί αυτή την επιχείρηση εδώ και 26 χρόνια και μαζί με την πολύτιμη βοήθεια πλαστικών χειρούργων, δερματολόγων, διατροφολόγων και γυμναστών έχει καταφέρει να καθιερώσει ένα αξιόπιστο κέντρο το οποίο προσφέρει τις καλύτερες λύσεις και τα πιο μόνιμα αποτελέσματα σε όλα τα προβλήματα αισθητικής

Comments are closed.